wEB WELLNESS BULGARIA

ИСТОРИЯ НА МЕТОДА

БИОРЕЗОНАНСНАЯ ТЕРАПИЯ

Ние живеем в 21 век – век на информационните технологии и безкрайни възможности.

 

Но напредъкът има както предимства, така и недостатъци. Бързото развитие на всички индустрии и транспорт значително влоши критичната екологична ситуация на планетата, количеството на полезните вещества в храната рязко намаля, което направи използването й дори опасно за здравето, а питейната вода се превърна в коктейл, съдържащ хлор и други примеси.

Как тази екологична ситуация се отрази на нашите тела? Това доведе до факта, че тялото ни ежедневно се атакува от вируси и бактерии. Дори човек с добър имунитет не е защитен от нахлуването на бактерии, вируси, хелминти и гъбички в тялото му. Само си представете, до 150 различни видове паразити могат да живеят във вашето тяло, отделяйки токсини всяка минута, които отравят здравето ви, разрушават имунитета и причиняват алергии.

 

Шлакането на тялото се превръща в причина за постоянна умора, лошо представяне, главоболие и чести настинки. С течение на времето възникна съзнателна необходимост от създаване на технологии, които биха могли да помогнат на организма да издържи на такива негативни влияния. WebWellness като иновативна бързорастяща компания се стреми да внедрява високотехнологични IT-продукти, които подобряват качеството на живот на хората по целия свят.

 

Резултатът от дългогодишните изследвания и разработки на учени се превърна в уникална уелнес система, създадена специално за WebWellness. Комплексът включва устройството «Life Balance» и комплекса на уеб клиниката «Life Expert».

Комплексът използва съвременния метод, разработен в началото на ХХ век.

 През 1920 г. ученият Роял Реймънд Рaйф измисля първия в света ултравиолетов микроскоп и микроманипулатор. Използвайки този сложен инструмент, Райф е първият, който е видял жив вирус. Райф усърдно идентифицира индивидуалния спектър на емисиите на всеки микроб, използвайки свойствата на спектралния разрез. Тогава той повлия на вируса със собствена честота, което доведе до резонанс. Честотното лъчение с усилване на резонанса, точно както две океански вълни се усилват взаимно, когато се сливат заедно. По този начин ученият увеличил естествените им вибрации, докато вирусите умрели от радиация, което обаче не навредило на околните тъкани. Роял Реймънд Райф нарече тази честота «смъртна вибрационна норма».

 Тези принципи на излагане на патогенни микроорганизми са в основата на уникалния комплекс – хармонизиращото устройство «Life Balance» и устройството за експресно сканиране и компилиране на комплекси «Life Expert».

 Преносимото уелнес устройство «Life Balance» е проектирано за ефективна борба с паразитите, пречистване на тялото от токсини и предотвратяване на много заболявания. С помощта на електромагнитни вълни, които по своята честота съвпадат с естествените вибрации на микроорганизмите, «Life Balance» действа върху патогенните микроорганизми в нашето тяло и ги унищожава, усилвайки тези вибрации.Производителността се вижда ясно под микроскоп с тъмно поле. Поставихме  под микроскоп бактерията инфузория чехълче  и след няколко секунди стартирахме програмата на устройството.

 

Както можете да видите, ефектът на устройството доведе до резонанс и разкъсване на мембраната.Най-важното е, че за човешкото тяло тези електромагнитни вълни са абсолютно безопасни, защото честотата на паразитите не се припокрива с честотата на човешката дейност. «Life Balance» е напълно безопасен за човешкото тяло и засяга само паразити и употребата му няма възрастови ограничения.

webwellness bg

 нови технологии за защита на здравето!