Препоръки

Мнения на потребителите.

НАД 100 000 доволни потребители по целия свят, една от най новите системи за медицинска диагностика на новото поколение. 

Мнения и отзиви на потребители.

Доволни потребители.

Елена :“Благодарение на устройството, съпругът ми и аз живеем без хапчета !!!

Първият ми сериозен резултат – от миналата пролет няма алергия. За мен е супер , защото повече от 20 години тази алергията ме измъчва. Спокойно преживяхме всички сезонни огнища на вируси без настинки, болки в гърлото и кашлица! Съпруг повече от 3 месеца без болкоуспокояващи !!! Насладете се на здравето си !!

Възстановяваме се с помощта на нови технологии!

Щастливи сме, че ние имаме клиника на 21 век

Здравето може да се купи!

Бъдете здрави, живейте богато !!!

Хармонизираща програма: Алергия“

Елена Александрова

Елена Александрова на 45 години., Москва, Русия. (13.01.2020 г.)

Елена : „Получих пукнатина на устната си. Не съм склонна към херпес, затова на първия ден не съм пуснала програмата. На втория ден вече беше болезнено да се усмихваш. По някакъв начин целият ден не беше до баланс. През нощта сложих програмата за херпес зостер. На сутринта станах – толкова добре, колкото нова и от тази рана нямаше и следа.“

Елена Ивановна

Елена Александрова на 45 години., Екатеринбург, Русия (25.02.2020)

Поздрави приятели! Казвам се Лариса Синайская, използвам системата WebWellness от януари 2018 г. WebWellness включва два уреда. Прибор Life Expert Profi и прибор Life Balance. И знаете ли, още през първия месец получих резултата, отървах се от мигрената, която ме измъчваше от 20-годишна възраст . Представяте ли си? Страдам от главоболие повече от 20 години и винаги имах Аналгин със себе си. За щастие се отървах от този навик да нося лекарства със себе си. Препоръчвам тази система на всички! Бъдете здрави!
Лариса Синайска

35 години., Харьков, Украйна. (10.06.2019)

Ирина Волохова: „Резултатът от множествена склероза!

Влязох в ремисия с помощта на Протокола от д-р. Коимбра преди 1,5 години.
Но виене на свят, главоболие, силна умора, спастичност на краката (представлява необичайни, неволеви движения на долните крайници, в резултат на прекъсване на нормалното протичане на нервни импулси към тяхната мускулатура), лош сън, не преминаха.
Използвам Life Balance и Life Expert от 2,5 месеца. Поставих всички програми за множествена склероза на етапи, мозъчна инфекция, сега добавих възстановяване на миелин. Освен това автокомплексите, антипаразитни програми и какво е много важно в случай на множествена склероза „Мускулна структура“ за мен са супер полезни. Краката станаха здрави.
Сега се чувствам по-здрав от здрав човек. Работя, спортувам, върша всички домакински работи. Спя 7 часа и едновременно по цял ден съм активна!“
Ирина Волохова

57 годишна , Воронеж, Русия. (25.03.2020 г.)

Екстри  и Функционалност

}

Образна диагностика

Диагностика от ново поколение, с богата база и своевремени резултати при анализ.

w

Обучение

Системата е адапртирана за бърза и лесна работа с софтуерния интерфейс, както и отчетите на диагностиката.

R

Здраве и грижа за тялото

Грижата за здравето никога не е била по-лесна, посредством новите технологии.

Сигурност

Системата на WebWellness използва облачна система на GOOGLE, която позволява сигурност на данните.