web wellness bulgaria

Цени на Устройствата

"Life Balance"

Устройство: „Life Balance“ 


"Life Expert Profi"

Устройство : „Life Expert Profi“

 

 

Устроиство "Life Balance 2.0"

 


Комплект на Електродни накрайници

Комплект от електроди и крайници за прибор Life Profi

Web Wellness България

Екипът ни се състои от няколко десетки опитни учени, програмисти, дизайнери и търговци, които успяха да ви предложат висококачествен продукт на достъпна цена.

Устройство за домашни любимци

„Life Animal“

 

Препоръки

Моето запознанство с домашна клиника на WebWellness беше от скоро. И честно бях настроена малко скептично. Но когато съм осетила работата на Life Balance върху себе си, разбрах колко силно съм грешила. Буквално за два дни свалих високата температура! И за няколко дена ми спря кашлица и всякакви симптоми на простуда. Без да плащам за лекарства. В началото направих експрес-тест, с помощта на устройство Life Expert Profi, обработих резултатите на теста и качих личния си комплекс на устройството Life Balance. Включвах 3-4 пъти дневно, като постепенно увеличавах честотата на нивото. Искам да благодаря Business Process technologies за възможността да тествуваш своя организъм без да излизаш от вкъщи. WebWellness – Биорезонансна терапия на XXII в.

Екатерина Аблицина

Web Wellness България

От както се запознах с биорезонансната терапия разбрах едно, че всяко семейство и човек който следи за своето здравословно състояние и иска да живее дълги години здрав и пълноценен живот, трябва незабавно да се запознае с технологиите за удължаване на живота WebWellness. При проявен интерес заповядайте в нашия шоу-рум в Пловдив!

Атанас Хинов

Web Wellness България