СТРУКТУРИРАНА ВОДА

Какво е структурирана вода? Колко вида такава вода има? Защо да пием структурирана? С какви здравословни проблеми може да се справи структурираната вода?

Това са въпроси, които всички ние си задаваме когато чуем СТРУКТУРИРАНА ВОДА. Сега ние ще се опитаме най-просто да отговорим на всички тях.

Най-точно казано това е вода с променен състав на принципа на електролизата.

Ако трябва да разкажем историята й трябва да се върне хиляди години назад, в българската история също се говори за структурирана вода.
Преди около 20-тина години един японски учен
Масару Емото със своя екип установява, че различните води при замразяването си образуват различни кристали. Счита се, че тези различия идват от информацията, която носи водата, тя има памет.

Най-често се споменават 3 вида такава вода

  •  Мъртва вода: анолитна или киселинна вода. Тя киселинна и е с антибактериални свойства. Идеален дезинфектант. Според експертите в тази сфера Мъртвата вода има свойство за понижаване на кръвното налягане, подобряване на съня, успокояване на нервната система.
  •  Жива вода: католитна или алкална вода. действа стимулиращо, тонизиращо и е с възстановителни функции за човешкия организъм. За Живата вода се говори , че действа тонизиращо, повишава кръвното налягане, ускорява обмяната на веществата, засилва апетита, подобрява концентрацията, подсилва имунната система, лекува главоболие и влияе благоприятно за възстановяване на енергийния баланс.
  • Сребърна вода:   Среброто, по-точно йонните и колоидни разтвори на среброто, притежават бактерицидни и противовирусни свойства, т.е. унищожават всички болестотворни бактерии и вируси, като при това среброто не засяга полезните бактерии, повишава имунитета, подобрява състава на кръвта,предпазва от отлагане на соли по стените на кръвоносните съдове, защитава от различни инфекции, активира процесите на оздравяване и обмяната на веществата в организма на човека. Също на много места се споменава, че унищожава всички бактерии, вируси, гъбички, плесенни бактериите и микроби.

Структурираната вода има по-добър вкус дори от филтрираната вода и редовната и консумация води до множество положителни ефекти.

Това са само част от тях :

  • намалява бързо стреса;
  • подобрява емоционалния баланс
  • подобрява концентрацията
  • подобрява съня
  • подобрява цялостното здраве на човека
  • подпомага процеси на изчистване, ако такива са необходими

Уредите от ново поколение WebWellness имат функция за структуриране на вода. С тяхна помощ успяхме да структурираме вода в басейн с обем 100 000 литра. Тази вода топи котления камък, под вънпни влияния е и не се разпада. Къпането във такава вода е благословия, а пиенето на структурирана вода е в основата на здравето.